Op 26 november heeft Daylight Vocalgroup Vught met groot succes haar jaarlijkse herfstconcert gegeven. De zaal van thuishonk De Geregthof zat afgeladen vol met fans van werkelijk alle leeftijden. Zij hoorden de grote hits waarmee Daylight Vocalgroup faam verwierf, zoals Viva la vida, To make you feel my love, Sweet child of mine en The living years. Het melancholische ‘Une belle histoire’ werd sfeervol en loepzuiver neergezet.

Daylight geeft met veel plezier ruimte aan vocalisten die af en toe een solo op zich willen nemen. En onze solisten waren deze keer in topvorm! Connie wist ‘The living years’ een prachtige spanningsboog te geven. Juliette vertolkte swingend het technisch lastige ‘For once in my life’, en Miranda zong de zon de zaal binnen met Catch and release. En Marc, onze éénpersoons tenor-bariton-bas-sectie, zette zijn personage ‘Kid Marc’ krachtig neer in All summer long.

De band tussen publiek en zanggroep was goed voelbaar in Eveline’s mooie vertolking van You’ve got a friend. Maar dat publiek mocht zelf ook nog aan de bak: bij ‘Iedereen is van de wereld’ bestond het koor even uit ruim 150 personen…

In de toegift zweepten de vier solisten de zaal nog eens flink op met hun licht-alcoholische caféversie van ‘The pianoman’, waarna het nog lang gezellig bleef in de nazit. Met dank aan Elène en alle medewerkers van de Geregthof, en zeker ook aan onze nieuwe en jonge geluidsman Luuk die uitstekend werk verrichtte.

Op naar de voorjaarsconcerten!